✴️•↫ بهترین چایی، دم کرده زنجبیلی است که با آب چشمه درست شده باشد و در آبگینه (قوری) سفید نقره ای و ظرف شیشه ای یا نقره ای پایه‌دار که به آن کَاس گفته می شود، تهیه شود. 🔸↫ زنجبیل را نیم کوب کنید و دم کنید یا از زنجبیل تازه استفاده شود. 🔅↫ مقدار زنجبیل را بر حسب ذائقه، گرم مزاجی و سرد مزاجی با توجه به گرم بودن زنجبیل تعیین کنید. 🔅↫ شیرینی این دمنوش می تواند شکر سرخ سلیمانی، شکر نیشکر، عسل، خرما یا کشمش باشد( یکی از این موارد). @tafakornab @shamimrezvan @zendegiasheghaneh