🍀علت جوش صورت یا اعضای بدن🍀
درمان جوش بر اساس طب ایرانی.
همانطوریکه می دانید، غذا در بدن چندین مرحله هضم می شود، تا به میلیاردها سلول (سلول های استخوانی، ماهیچه، خونی، غضروفی و...برسد) در هر مرحله ای از هضم مواد زائدی از آن باقی می ماند.
اگر بدن در دفع این مواد زائد عاجز بماند، برای اینکه به اعضا مهمی مثل مغز، قلب، ریه ها و... آسیب نرساند، آن را به اعضای کم اهمیت تر مثل پوست و مفاصل روانه میکند.
اگر این مواد غلیظ و با طبیعت گرم باشند و به پوست روانه شوند، میتوانند تولید کننده ی جوش باشد (چرک)
بر این اساس غذاهایی که تولید جوش می کنند غلیظ و گرمند.
مثل گردو، پسته، خرما، موز، سس های تند و گوشت گوسفند و شتر...
جهت رفع این ضرر از غذاهای مذکور، می توان آنها را با مصلحاتی چون ترشی جات طبیعی مثل آب نارنج، آب انار و آبلیمو میل کرد.
همچنین مصرف آنها با ادویه های گرم و لطیف کننده مثل دارچین علی رغم گرمی این ادویه ها به علت رفع غلظت غذاهای مذکور کارساز است.
نویسنده متن: دکتر شعرا ( متخصص طب سنتی)
نکته: هضم غذا چهار گانه است 👇
۱- هضم معدی» که نتیجه اش شیرابه بسمت کبد و مواد زائد بسمت روده بزرگ
۲- هضم کبدی» پس از پخته شدن (آشپزخانه بدن)، مواد مفید به سمت روده کوچک و مواد زائد به سمت مثانه
۳- هضم عروقی» مواد مفید داخل خون و مواد زائد تبدیل به عرق، آبریزش بینی و...
۴- هضم سلولی» تبدیل به انرژی و گرما، اما مواد زائد تبدیل به مو، ناخن، م ن ی(سه مرحله قبل در واقع آماده کردن مواد برای مصرف سلولی است، تا مواد با اکسیژن بسوزد)
نکته: در تمام این مراحل مغز، فرمانده و هدایتگر است، اگر عضو در دافع خوب، عمل نکند، در نتیجه مواد زائد به سمت پوست هدایت شده و با برجسته شدن قسمتی از پوست باید خارج گردد.
البته اگر اطراف چشم و روی بینی باشد، اگر جوش ترکانده شود، ممکن است به حس بینایی ضرر وارد کند.
چگونه این مواد زائد را خارج کنیم؟ اگر خدا توفیق داد در پست های بعدی خواهم نوشت» م م» ۱۴٠۲/۴/۳
@mhg12871338
🍀🍀🍀🍀🍀🍀