🔰بیانات آیت الله مصباح یزدی ره:
📌از نظر فقهی طبق فتاوای معروف فقها، مداوای بیماری كه رفع ضرر موجود یا دفع ضرر محتمل است، واجب است.
🔹یعنی شرعاً كسی نمیتواند تن به بیماری بدهد، خود را معالجه نکند و به استقبال مرگ زودرس برود. اما قبل از مراجعه به دکتر و مداوای بیماری، اگر شک كنم که مداوای فلان دكتر اثری دارد یا نه، آیا تکلیفی ندارم و باید صبر كنم تا از تأثیر دارو و مداوا مطمئن شوم؟ شیوه عقلا در چنین مواردی این است كه در حد توان باید برای معالجه بیماری تلاش كنیم و به بهانه اینکه نمیدانیم اثری دارد یا نه، نمیتوان تنبلی کرد.
🔸حال، آیا در مسألهای اجتماعی مثل انتخابات که احتمال میدهیم اگر افراد تأثیرگذار نظر خود را اعلام نکنند، ضرری متوجه نظام شود، جایز است چنین كسانی سكوت كنند؟
🔺
آیا درست است كسانی كه میتوانند در دیگران تأثیر بگذارند و آنها را برای حضور در صحنه دعوت و تشویق کنند، به بهانه حفظ آبرو و شأن و جایگاه و این كه کار سیاسی عاقبتی ندارد، از انجام تكلیف شانه خالی كنند؟ آیا ملامت های دیگران و ناسزا و بیاحترامی مانع انجام تكلیف میشود؟ ظاهراً چنین عذری پذیرفته نیست و روز قیامت به ما میگویند چرا وظیفهات را انجام ندادی؟ ما برای معالجه بیماری با احتمال ضعیف هم دارو میخوریم؛ چگونه وقتی میبینیم خطری جامعه را تهدید میكند راحت از كنار آن بگذاریم و بگوییم در شأن من نبود؟!
👈برای دعوت به حضور در انتخابات هیچ عذری پذیرفته نیست و روز قیامت از ما در برابر این عمل سوال خواهد شد...
#شبکه_معاشرین
#حماسه_جمهور
#انتخابات