🔺تاکتیک بعدی چیست؟
♨️ گویا اتاق فرمان به این نتیجه رسیده است لفظ آشتی ملی بیشازحد حساسیتبرانگیز بوده است.
♨️عبدی در آن مصاحبه رادیویی تمام تلاش خود را به کار گرفت تا بگوید:
♨️ طرح آشتی ملی زود است و حالا حالاها تا سوریهای شدن ایران مانده است.
♨️او در گفتگو با دوویچه وله گفت:
"رهبری نمیتواند طرح آشتی ملی را با این عنوان مشخص بپذیرد چون اگر بپذیرد بهطور ضمنی یعنی قبول کرده که یک شکاف عمیق سیاسی در جامعه وجود دارد که نیاز به آشتی ملی دارد. هیچ رهبری چنین چیزی را نمیپذیرد مگر اوضاع مثل سوریه باشد؛ بنابراین این انتظار اساساً درست نیست شاید بهتر بود آشتی ملی گفته نمیشد و به جایش تفاهم ملی، گفتوگوی ملی یا یک چنین چیزهایی گفته میشد."
♨️عبدی در گفتگوی خود تأکید میکند:
«این کلمه حساسیتبرانگیز بوده و پذیرشش برای حکومت سخت است و نمیپذیرد.»
♨️وی در ادامه مصاحبه خود به لیدر اصلاحات و همه افراد مؤثر این جریان که حرف او را میشنوند گرا میدهد که آشتی ملی از دستور کار خارج شده است و دیگر توجیه عملیاتی ندارد.
"آقای خاتمی هم یقین دارم که روی کلمه آشتی ملی حساسیتی ندارند و کاری به آن ندارند هرچند ممکن است اصلاً متوجه این قضیه هم نبودند که ممکن است از آشتی ملی یک برداشت دیگری صورت بگیرد."
♨️ علاوه بر آن عباس عبدی در مصاحبه فروردینماه خود نیز با خبر آنلاین (۶/۱/۹۶) به این مسیر اشتباه اعتراف میکند و میگوید:
"در بحث آشتی ملی یک نوع اشتباه برداشتی صورت گرفت. چون این کلمه مربوط به وضعیت جوامع به شدت بحرانی و تنش آمیز است و جایی که رودرروی هم هستند، بیشتر مطرح است که الآن در افغانستان، لیبی، سوریه، یمن و حتی عراق این را میبینیم؛ اما در ایران{الآن} این کلمه اصلاً موضوعیتی ندارد"
♨️تنها تعبیری که مشترک عبدی و جلایی پور بود گفتگوی ملی است. پیشتر نیز کمیتهای موسوم به کمیته گفتگوی ملی در دل فراکسیون امید ایجاد شده بود.
♨️گفتگوی ملی به عنوان یک سناریو جهانی آزمون خود را پس داده بود و اگر تعمق بیشتری میشد بایستی میفهمیدند که در اصل گفتگوی ملی همزمان با طرح و عملیاتی شدن برجام _ هردو به عنوان دو پروژه متداخل_ سالها قبلتر استارت زده شده بود.
♨️در واقع گفتگوی ملی بسط متدیک برجام است و قرار است این بار حاکمیت به سیکل امتیاز دهی بیفتد، بر همین اساس علیرضا علوی تبار در اول خرداد ۹۷ در مصاحبه با ایرنا برجام به مثابه یک روش قابل تعمیم را تذکر داده بود:
«برجام هم از نظر 'روش' و هم از نظر 'دستاورد' یکی از مهمترین دستاوردهای دولت و ملت ما بعد از انقلاب است. مخالفان برجام هم در داخل و هم در خارج به دنبال ' تقابل'، ' ستیز' و ' منازعه' هستند و از تثبیت روش 'گفتوگوی انتقادی بر مبنای احترام متقابل' در داخل و خارج هراس دارند. دولت بر جنبه روشی برجام تأکید کافی نکرده است»
✅به
#رهبران_شیعه بپیوندید👇
🇮🇷
http://eitaa.com/joinchat/1155334144Cf760c8fad1