وااااااااااااای نگم از خوشمزگی این دوست داشتنی ها.... مخصوصا با بافت ونرم عالیشون حتما امتحانش کنید. مواد لازم آرد ۳۰۰ گرم روغن صاف قنادی ۱۷۰ گرم پودر شکر ۷۰ گرم تخم مرغ ۱ عدد شیر ۳۰ میلی لیتر وانیل ۱/۴ ق چ شربت غلیظ ۱۰ میلی لیتر شکلات شیری سفیدوتیره ۳۰۰ گرم برای تزیین بادام ، پسته ، پودر نارگیل به میزان لازم مارمالاد با طعم دلخواه ۱ پیمانه طرز تهیه؛ آرد ، روغن و پودر شکر را با همزن برقی بمدت ۵ دقیقه بزنید تا یکدست بشه تخم مرغ، شیر، وانیل و شربت را با هم مخلوط کنید و با همزن دستی بزنید، مخلوط تخم مرغ را به مخلوط آرد اضافه کرده و یک دقیقه با همزن برقی بزنید در صورت چسبناک بودن خمیر، آن را با پلاستیک پوشانده و نیم ساعت خارج یخچال استراحت دهید (آرد اضافه نکنید بعدپخت شیرینی خشک میشه) فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید. خمیر را بین دونایلون به ضخامت ۱_۲ میلیمتر باز کرده وبا قالب به شکل گل پنج پر وبا قالب سایز کوچک وسط نیمی از شیرینی ها را سوراخ کرده ودر سینی چرب نشده بچینید. سینی را داخل فر قرار دهید تا بمدت ۱۰-۱۲ دقیقه بپزد سپس از فر خارج کرده اجازه دهید خنک شود،روی نیمی از شیرینی های پخته شده را با شکلات آب شده تزیین کرده پسته یا پودر نارگیل بپاشید، روی شیرینی ساده کمی مارمالاد گذاشته و شیرینی های که با شکلات تزیین کرده اید را روی ان بچسبانید،(با این مقدار مواد۴۰عدد شیرینی خواهید داشت) @shirini71