#قیمه_یزدی
#طرز_تهیه
در پخت قیمه یزدی به جای لپه از نخود استفاده میشه . نخود ها رو چندین ساعت خیس کنین و تو این فاصله چند بار آبشو عوض کنین . بعد با وردنه نخودها رو دولپه کنین . و پوستشو به راحتی جدا کنین . حالا پیاز رو نگینی خرد کنین و تو روغن کمی تفت بدین تا سبک بشن . حالا گوشتهای قیمه ای و زرچوبه و دارچین و فلفل سیاه و نمک رو اضافه کنین و تفت بدین . سپس نخودها رو اضافه کنین . سپس چهار الی پنج لیوان آبجوش و لیمو عمانی رو به مواد اصافه کنین و بزارین تا خورشت کاملا جا بیفته . در اواخر پخت زعفران هم اضافه کنین .
@shirini71