#چاکلت_فاندانت
برای۳ نفر
تخم مرغ ۲ عدد
شکر ۳ قاشق غذا خوری
شکلات خرد شده ۹۰ گرم
کره ۷۰ گرم
پودر کاکائو ۳ قاشق چای خوری
آرد سفید ۳ قاشق غذا خوری
نمک نوک انگشت
وانیل ۱/۸ قاشق چای خوری
کره برای چرب کردن دور قالب به مقدار لازم
۱- قالب ها را کاملا با کره چرب کنید.
۲- تخم مرغ ها، زرده ها و شکر را با همزن خوب بزنید تا رنگ آن روشن شده کاملا پوک و سبک شوند.
۳- شکلات را به روش بن_ماری ذوب کنید. کره را به شکلات ذوب شده اضافه کنید و هم بزنید تا با حرارت شکلات ذوب شود.
۴- مخلوط شکلات مذاب خنک شده را کم کم به مخلوط تخم مرغ اضافه کرده مخلوط کنید. پودر کاکائو را داخل مواد الک کرده مخلوط کنید. آرد الک شده و نمک را هم اضافه کنید در انتها وانیل را اضافه کنید.
۵- مواد را به طور مساوی بین قالب ها تقسیم کنید. قالب ها را به مدت 30 دقیقه داخل یخچال قرارر دهید. فر را روی 220 درجه سانتی گراد روشن کنید.
۶- قالب ها را داخل ظرفی قرار داده تا نیمه قالب ها داخل ظرف بزرگتر آب بریزید. کیک ها را داخل فر به مدت 15 تا 18 دقیقه بپزید. دقت کنید این کیک را نباید زیاد پخت
@shirini71