@shirini71😍😍 ۵ لیوان (۴۵۰ گرم) آرد کامل گندم اگه خواستین سبوس بهش بزنین هم‌وزنش از مقدار آرد نوشته شده کم کنید. (بنظر من ۱ ق غ سبوس خوبه براش). من نداشتم نزدم (۲۰۰گرم) ۱ لیوان سرخالی کره ۱/۲(۶۴گرم) لیوان شکر آسیاب شده طرزتهیه_ شکرپودرشده ۱/۵ق غ پودر نشاسته ۱۰تا۸ قاشق ق غ شیر(کم کم اضافه کنید که خمیر شل نشه، بسته به جنس آرد ،متغیره) ۱/۲ق چ نمک ۲ق چ بیکینگ پودر مواد خشک رو مخلوط و الک میکنیم و کره سرد را ریز خرد کرده به مواد اضافه میکنیم با دست مخلوط میکنیم تا شبیه آرد سوخاری شود. شیر را اضافه میکنیم و خمیر بیسکویت را ورز میدهیم تا حالت خمیر بگیرد(زیاد ورز دادن نمیخواد همینکه شکل گرفت حله) روی میز را کمی چرب میکنیم و خمیر را به قطر نیمسانت پهن میکنیم (به وردنه آرد بزنید که نچسبه). قالب بزنید و سوراخش کنید و در دمای۱۷۵ س /۳۵۰ فارنهایت ۱۵ دقیقه طبقه وسط فر