#نون_خامه_ای
آب1لیوان
شکر1ق غ
نمک کمتر از نصف قاشق چایخوری
کره50گرم
آرد گندم1لیوان(130گرم)ولی اگه شما آرد قنادی بگیرید خیلی بهتره ریسک خراب شدنش میاد پایین،دیگه نگران پفنکردنش نیستید.
بیکینگپودر1ق چایخوری
وانیل کمتر از نصف ق چ
تخممرغ 4عدد
_حتما باید از قبل فر رو گرم کنید نیمساعت با دمای 220درجه وگرنه پف نمیکنه ونون پوک نمیشه
_حتما حتما قبل از اینکه خمیر رو بریژیم تومیکسر صبر کنیم که سردسرد بشه وگرنه تخممرغ میبنده.نوش جان
@shirini71