6.96M حجم رسانه بالاست
از کلید مشاهده در ایتا استفاده کنید
آب1لیوان شکر1ق غ نمک کمتر از نصف قاشق چایخوری کره50گرم آرد گندم1لیوان(130گرم)ولی اگه شما آرد قنادی بگیرید خیلی بهتره ریسک خراب شدنش میاد پایین،دیگه نگران پف‌نکردنش نیستید. بیکینگ‌پودر1ق چایخوری وانیل کمتر از نصف ق چ تخم‌مرغ 4عدد _حتما باید از قبل فر رو گرم کنید نیم‌ساعت با دمای 220درجه وگرنه پف نمیکنه ونون پوک نمیشه _حتما حتما قبل از اینکه خمیر رو بریژیم تومیکسر صبر کنیم که سردسرد بشه وگرنه تخم‌مرغ میبنده.نوش جان @shirini71