مواد لازم: برای۴ نفر گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم نان خشک (پودر شده) ۱ فنجان جعفری (خرد شده) ۱ قاشق غذا خوری پنیر پارمیجانو (پارمیزان یا پارمسان) ۱ قاشق غذا خوری آرد ۳۰ گرم تخم مرغ ۱ عدد روغن به مقدار لازم نمک و فلفل به مقدار لازم طرز تهیه: ۱- تو یه کاسه عمیق، گوشت رو کمی ورز داده سپس به شکل کتلت در میاریم. ۲- نان خشک ، جعفری و پنیر رو تو ظرف جداگانه مخلوط می کنیم ۳- آرد رو تو یه بشقاب پخش میکنیم. ۴- تخم مرغ رو هم تو یه کاسه دیگه ریخته و هم میزنیم تا سفیده و زرده مخلوط بشه. ۵- بعد از اینکه به کتلت ها شکل دادیم یا قالب گیری کردیم، دو طرفشون رو تو آرد میزنیم تا کاملا پوشیده بشن سپس تکون میدیم تا آرد اضافی بریزه. ۶- حالا کتلت آغشته به آرد رو تو تخم مرغ میزنیم و بعد از اون تو مخلوط نان خشک میزنیم تا کاملا با موادمون پوشیده بشه. ۷- کتلت ها رو تو ظرف در دار گذاشته و 20 دقیقه تو یخچال میذاریم. ۸- روغن رو توی ماهیتابه ریخته و روی حرارت متوسط گرم میکنیم. سپس کتلت ها رو توی روغن میذاریم تا دو طرفش پخته و قهوه ای بشه. بعد از آماده شدن، روی دستمال تمیزی میذاریم تا روغن اضافه گرفته بشه. ۹- کتلت ها رو با کاهو و سس قرمز سرو میکنیم. نوش جان😋😋 @shirini71