#کتلت_گوشت
مواد لازم: برای۴ نفر
گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
نان خشک (پودر شده) ۱ فنجان
جعفری (خرد شده) ۱ قاشق غذا خوری
پنیر پارمیجانو (پارمیزان یا پارمسان) ۱ قاشق غذا خوری
آرد ۳۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
روغن به مقدار لازم
نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه:
۱- تو یه کاسه عمیق، گوشت رو کمی ورز داده سپس به شکل کتلت در میاریم.
۲- نان خشک ، جعفری و پنیر رو تو ظرف جداگانه مخلوط می کنیم
۳- آرد رو تو یه بشقاب پخش میکنیم.
۴- تخم مرغ رو هم تو یه کاسه دیگه ریخته و هم میزنیم تا سفیده و زرده مخلوط بشه.
۵- بعد از اینکه به کتلت ها شکل دادیم یا قالب گیری کردیم، دو طرفشون رو تو آرد میزنیم تا کاملا پوشیده بشن سپس تکون میدیم تا آرد اضافی بریزه.
۶- حالا کتلت آغشته به آرد رو تو تخم مرغ میزنیم و بعد از اون تو مخلوط نان خشک میزنیم تا کاملا با موادمون پوشیده بشه.
۷- کتلت ها رو تو ظرف در دار گذاشته و 20 دقیقه تو یخچال میذاریم.
۸- روغن رو توی ماهیتابه ریخته و روی حرارت متوسط گرم میکنیم. سپس کتلت ها رو توی روغن میذاریم تا دو طرفش پخته و قهوه ای بشه.
بعد از آماده شدن، روی دستمال تمیزی میذاریم تا روغن اضافه گرفته بشه.
۹- کتلت ها رو با کاهو و سس قرمز سرو میکنیم.
نوش جان😋😋
@shirini71