اینم که نون اک مک صبحونه 👆 انشالله درست کنید ولذتش رو ببریید 🔴یه نکته تو پخت نون رو هیچ وقت فراموش نکنید ,بعد اینکه خمیرتون جمع شد برای اینکه چسبندگی خمیرو بگیریید مشت مشت آرد اضافه نکنید ,دستتون رو تو کیسه آرد ببرید ,دستتون آردی شه بعد دوباره خمیرو ورز بدید تا آرد زیادی به خورد خمیر نره که خمیر خشک وسفت بشه ونونتون بی کیفیت در بیاد 🔴برای تست برطرف شدن چسبندگی خمیر,با اون یکی دست تمیزتون خمیرو چک کنید ,در کل یکم چسبندگی خمیر داشته باشه که نونتون اون حالت اسفنجی رو داشته باشه 🔴هیچ وقت به اندازه آرد گفته شده تو رسپی توجه نکنید ,همیشه مقدار بیشتری آرد نیازه ,رسپیها آرد رو تقریبی اعلام میکنن ,چون جنس آردها با هم فرق میکنه ⭕️⭕️به نکات گفته شده توجه کنید👆