محتویات: پوره انبه ۱ فنجان انبه خرد شده ۱/۲ فنجان شیر ۲ فنجان بستنی وانیلی ۲ اسکوپ تخم شربتی ۲ قاشق غذاخوری رشته آماده فالوده ۲۵ گرم ابتدا تخم شربتی را در ۱ فنجان آب برای ۳۰ دقیقه بخیسانید و سپس آب آن‌را دور بریزید. برای آماده کردن فالوده ۱۲۰ میلی لیتر آب را روی حرارت گذاشته تا به جوش آید و سپس فالوده را به آن بیافزایید و بگذارید برای ۵ دقیقه بجوشد. حال آن را خارج کرده و در آب سرد بریزید. در صورت دلخواه می توانید رشته های فالوده‌را خرد نمایید. اکنون در لیوان مورد نظر تخم شربتی، فالوده، پوره انبه، انبه خرد شده و شیر را بریزید. در انتها لیوان را با بستنی پر نمایید. برای زیباتر شدن لیوان سرو میتوانید مواد را به صورت لایه لایه بریزید. @shirini71