آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
این نان خرمایی خودم پز 🍥مواد لازم: آرد ۲ و نیم لیوان شکر ۱/۲ لیوان شیر و لرم ۱/۳ لیوان نمک ۱/۴ قاشق چایخوری پودر مخمر ۲ قاشق چایخوری کره ۴ قاشق غذاخوری خرما مقدار لازم تخم مرغ برای رومال 👈طرز تهیه : آرد ، شکر ، نمک و پودر مخمر را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید ، شیر ولرم را کم کم به مواد خشک اضافه کنید و پس از اینکه مواد مخلوط شدند کره آب شده را اضافه کنید سپس با دست ورز دهید تا خمیر لطیف و یکدستی بدست بیاید. خمیر را داخل کاسه ای که چرب کرده اید قرار دهید ، در ظرف را بپوشانید و خمیر را به مدت ۱ ساعت در جای گرمی استراحت دهید تا حجم آن ۲ برابر شود سپس خمیر را به ۱۴ قسمت مساوی تقسیم کنید ، خمیر ها را با دست گرد کنید و ۱۵ دقیقه استراحت دهید. پوست و هسته خرماها را بگیرید و با پشت چنگال یا میکسر خرما را له کنید می توانید مقداری کنجد به خرما اضافه کنید . به نوبت خمیرها را کف دست تان پهن کنید و مقداری خرما در مرکز هر خمیر قرار دهید ، خمیر را از اطراف جمع کنید و به شکل گرد حالت دهید. ته سینی فر کاغذ روغنی قرار دهید ، خمیرها را روی سینی بچینید ، میتوانید خمیر را به شکل گرد شه بعدا میتونید با زرده تخم مرغ روش رو مال کنید بزارید تو فر @shirini71