کنجد_عسلی موادلازم شکر 2 قاشق سرپر عسل 2.5 قاشق سرپر کنجد بو داده یک پیمانه شکرو عسل بزارید اب شه حدود 3 دقیقه هم بزنید شکر آب شد و حباب زد تمام کنجدهارو با عسل و شکر مخلوط کنید مواد سفتی مثل حلوا به دست میاد باید سریع عمل کنید والا هم کنجدها میسوزه هم زود سرد میشه و بهم میچسبه حالا قالبهای سیلیکونی را چرب کرده با قاشق چایخوری ازمواد ریخته کاملا فشرده ودر یخچال به مدت 1 ساعت گذاشته تا سفت بشه بعد از قالب بیرون آورده ودر ظرف مورد نظر میچینم @shirini71