#موکا_فراپه
☕️مواد لازم:
یک فنجان قهوه دم کرده غلیظ
دو قاشق غذا خوری شکر
یک قاشق غذا خوری شیر کم چرب 2 درصد
یک و یک چهارم فنجان شیر کم چرب 2 درصد
دو قاشق غذا خوری سیروپ شکلات
سه قاشق غذا خوری خامه کم چرب منجمد
✍قهوه، شکر و یک قاشق غذا خوری شیر را در یک لیوان با یکدیگر ترکیب کنید. ترکیب بدست آمده را در قالب های مکعبی یخچال بریزید و اجازه دهید حداقل 2 ساعت قبل از آماده کردن موکا فراپه منجمد شوند.
مکعب های یخی قهوه را به همراه یک و یک چهارم فنجان شیر و سیروپ شکلات در مخلوط کن قرار دهید و تا زمانی که همه مواد نرم شوند مخلوط کنید. ترکیب به دست آمده را بین سه فنجان تقسیم کنید و روی هر سه به صورت مساوی خامه قرار دهید. در پایان نیز با شکلات های رنده شده روی فنجان ها را تزئین کنید. موکا فراپه شما آماده سرو است.
🍺نکته سرآشپز: برای بدست آوردن قهوه غلیظ از سه قاشق غذا خوری قهوه خرد شده با یک فنجان آب استفاده کنید.
@shirini71