آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
مواد لازم: 250 گرم کره یا مارگارین هم دمای محیط 220 گرم پودرقند (1لیوان فرانسوی سر پر یا یه پیمانه) 2 بسته وانیل شکری (10گرم) یه پنس نمک روغن 160 میلی لیتر (2/3 پیمانه) 3 عدد تخم مرغ نشاسته 100 گرم (3/4 پیمانه) نصف بسته بیکینگ پودر (7 گرم) 30 گرم پودر کاکائو (3.5 قاشق غذاخوری) آرد به میزان لازم (تقریباً 750 گرم) مربای توت فرنگی برای لایه وسطی و سطح قرابیه اگه روی لایه بالایی میخواین مربای زرد الو بزنین گردو هم لازم دارین البته دلبخواهیه طرز تهیه: تخم مرغ و کره یا مارگارین ، پودر قند و وانیل رو مخلوط کنید ، روغن مایع رو اضافه و مخلوط کنید تا مثل خامه بشه ، پودر نشاسته ، نمک ، بیکینگ پودر و آرد را الک و کم کم اضافه کنید و مخلوط کنین تا یه خمیر که به دست نچسبه بدست بیاد بعد خمیر رو به 3 قسمت مساوی تقسیم کنین. به یکیشون پودر کاکائو و به دوتای دیگه بقیه ی آردو اضافه کنین، یکی از خمیرای سفید رو داخل فریزر بزارید تا منجمد بشه.خمیر دومیو بین دو تا کاغذ روغنی بزارید و به ضخامت نیم سانت پهنش کنید بعد اونو بردارین و بزارین توی سینی فر و کاغذ روغنی رویی رو ازش جدا کنین و روی خمیرو با چنگال سوراخ کنید 2 قاشق غذاخوری مربا رو روی خمیر پهن کنید(هر طعمی که دوس دارین) به همین روش خمیر کاکائویی رو هم به ضخامت نیم سانت باز و روی خمیر سفید بزارین با چنگال سوراخ و مربا بزنید. حالا خمیری که گذاشتیم یخ بزنه رو با رنده ی درشت رنده و روی لایه ی کاکائویی میریزیم و توی فر میزاریم تا روش طلایی بشه وقتی از فر درش اوردین سه قاشق مربا زردآلو رو روی حرارت بزارین تا گرم شه با قلم مو روی قرابیه بزنین و روش گردو یا فندق خرد شده بپاشین. نکته:وقتی میخواین برش بدین چاقو رو فشار ندین و آهسته مثل اره شروع به برش دادن کنید تا قرابیه ها خرد نشن. ‌ ‌ ‌@shirini71