#قرابیه_سینی
مواد لازم:
250 گرم کره یا مارگارین هم دمای محیط
220 گرم پودرقند (1لیوان فرانسوی سر پر یا یه پیمانه)
2 بسته وانیل شکری (10گرم)
یه پنس نمک
روغن 160 میلی لیتر (2/3 پیمانه)
3 عدد تخم مرغ
نشاسته 100 گرم (3/4 پیمانه)
نصف بسته بیکینگ پودر (7 گرم)
30 گرم پودر کاکائو (3.5 قاشق غذاخوری)
آرد به میزان لازم (تقریباً 750 گرم)
مربای توت فرنگی برای لایه وسطی و سطح قرابیه
اگه روی لایه بالایی میخواین مربای زرد الو بزنین گردو هم لازم دارین البته دلبخواهیه
طرز تهیه:
تخم مرغ و کره یا مارگارین ، پودر قند و وانیل رو مخلوط کنید ، روغن مایع رو اضافه و مخلوط کنید تا مثل خامه بشه ، پودر نشاسته ، نمک ، بیکینگ پودر و آرد را الک و کم کم اضافه کنید و مخلوط کنین تا یه خمیر که به دست نچسبه بدست بیاد بعد خمیر رو به 3 قسمت مساوی تقسیم کنین. به یکیشون پودر کاکائو و به دوتای دیگه بقیه ی آردو اضافه کنین، یکی از خمیرای سفید رو داخل فریزر بزارید تا منجمد بشه.خمیر دومیو بین دو تا کاغذ روغنی بزارید و به ضخامت نیم سانت پهنش کنید بعد اونو بردارین و بزارین توی سینی فر و کاغذ روغنی رویی رو ازش جدا کنین و روی خمیرو با چنگال سوراخ کنید 2 قاشق غذاخوری مربا رو روی خمیر پهن کنید(هر طعمی که دوس دارین) به همین روش خمیر کاکائویی رو هم به ضخامت نیم سانت باز و روی خمیر سفید بزارین با چنگال سوراخ و مربا بزنید. حالا خمیری که گذاشتیم یخ بزنه رو با رنده ی درشت رنده و روی لایه ی کاکائویی میریزیم و توی فر میزاریم تا روش طلایی بشه وقتی از فر درش اوردین سه قاشق مربا زردآلو رو روی حرارت بزارین تا گرم شه با قلم مو روی قرابیه بزنین و روش گردو یا فندق خرد شده بپاشین.
نکته:وقتی میخواین برش بدین چاقو رو فشار ندین و آهسته مثل اره شروع به برش دادن کنید تا قرابیه ها خرد نشن.
@shirini71