#شیرینی_کنجدی 👇 ابتدا کنجدرو در ماهی تابه تفت میدیم یا به اصطلاح بو میدهیم بعدکمی خرفه متناسب با مقدار کنجد اضافه کرده وبو میدهیم درمرحله بعدمغزگردو یاپسته شامی و .‌‌‌... رواضافه میکنیم بعدگازروخاموش کرده وبه تدریج عسل رو اضافه میکنیم وباموادمخلوط می کنیم به طوری که همه موادباعسل مخلوط شوند ولی عسلی ته ظرف نباشد سپس مواد را که هنوز گرم است داخل پلاستیک ریخته ومثل سبزی سرخ شده فرم می دهیم اگر فرصت داریم یک ساعت دریخچال ودر صورتی که زمان نداریم بیست دقیقه یابیشترداخل فریزر میگزاریم بعداز سفت شدن بسته را به برش های ریز تقسیم می کنیم http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006