#آدنا_کباب
درمورد
#کباب بگم که این یک
#کباب_ترکی هست و من چندین دستور دیدم براش ولی من اون مدلی درست میکنم که خونواده دوست دارن.
.
نیم کیلو گوشت ترکیب گوساله وگوسفند وبا یک پیاز رنده وآب گرفته ودوحبه سیر رنده شده با نمک وفلفل سیاه وپودر پاپریکا وکمی زیره ی سبز آسیاب شده خوب ورز میدیم یک عدد فلفل دلمه ای قرمز وسه قاشق سوپخوری جعفری ریز شده رو اضافه میکنیم خوب مخلوط میکنیم حداقل یک ساعت در یخچال استراحت میدهیم بعد به سیخ میکشیم وروی آتش میپزیم یا یک تابه چدنی داغ می کنیم وکباب هارو در تابه میندازیم ودوطرفشو می پزیم حرارت بالا باشه تا کباب ها آب نندازن.اگر گوشت چربتر باشه کباب خوشمزه تر میشه.میشه سیروحذف کرد ویا به جای زیره ادویه دلخواهتونو بزنین. .
این کباب با نون ویا برنج ویا پلو بلغور سرو میشه .من پلوبلغور درست کردم .
@shirini71