مواد لازم برای تهیه کیک شکلاتی ساده با کاور گاناش آرد 1 و 3/4 پیمانه پودر کاکائو 4 قاشق غذاخوری آب یا شیر 1/2 پیمانه روغن مایع 1/3 پیمانه تخم مرغ 4 عدد نمک 1 پنس شکر 1 و نیم پیمانه بکینگ پودر 2 قاشق چایخوری مثل همیشه و طبق روال تهیه کیک و شیرینی ما باید مواد خشک رو با هم ترکیب و همراه با هم از الک رد کنیم به این صورت که آرد و بکینگ پودر و نمک رو همراه با پودر کاکائو با هم مخلوط می کنیم و همراه با هم دو تا سه بار از الک رد می کنیم. مخلوط کردن پودر کاکائو و بکینگ پودر با آرد سپس تخم مرغ ها رو داخل یک کاسه میشکنیم و شکر رو تدریجاً اضافه می کنیم و با کمک همزن برقی که روی درجه متوسط تنظیمش کردیم شروع به مخلوط کردن میکنیم. اضافه کردن تدریجی شکر به تخم مرغ ها حدوداً 4 دقیقه به همزدن ادامه میدیم تا تخم مرغ همراه با شکر کاملاً حجم قابل توجهی بگیره و رنگش هم روشن و بشه. اینکه رنگ تخم مرغ و شکر روشن بشه خیلی مهم هست و در نتیجه کارمون تاثیر میذاره پش تنبلی نکنیم. حالا وانیل رو اضافه می کنیم و نزدیک 1 دقیقه دیگه به همزدن ادامه میدیم. اضافه کردن وانیل به مخلوط تخم مرغ و شکر حالا آب یا شیر رو اضافه می کنیم. اینکه بخوایم از آب یا شیر استفاده کنیم فقط به این مربوطه که شما بافت کیک رو چطوری دوست داشته باشین. کلاً اضافه کردن مایعات دیگه غیر از آب به ترکیب کیک ها باعث میشه بافت کیک کمی سنگین تر بشه و حفره های موجود توی کیک بزرگ تر بشه و بافت ابری کیک پس از پخت خیلی به نظر نیاد. پس بنا به سلیقمون عمل می کنیم. اضافه کردن آب مرحله بعدی اضافه کردن روغن به ترکیب هست. برای روغن هم بهتر ه