۱۰دقیقه‌ای 🍰🍫 ‌ ‌مواد لازم:👇 کیک اسفنجی 1 عدد (اندازه دلخواه) ‌ برای کرم:👇 4 لیوان شیر 2 ق غ آرد 3 ق غ نشاسته 3 ق غ کاکائو 1 تخم مرغ کمی بیشتر از نصف لیوان شکر ‌‌ طرز تهیه کرم:👇 همه مواد را داخل ظرفی بریزید و روی حرارت بذارید و مدام هم بزنید تا مخلوط شوند و غلیظ شوند.بعد از روی حرارت بردارید و نصف پاکت خامه بهش اضافه کنید و هم بزنید. ‌ برای گاناش:👇 نصف باقیمانده خامه را با یک فنجان شکلات مخلوط کنید و روی حرارت هم بزنید تا غلیظ شود.بعد که از روی حرارت برداشتید و از داغی افتاد،باهمزن بزنید تا فرم بگیرد.‌ ‌‌ کیک را به چند قسمت مساوی تقسیم کنید و لابلایش کرم رو بمالید. درصورت تمایل میتونید از تکه های موز هم برای فیلینگ استفاده کنید.در آخر گاناش را رویش بریزید و به مدت دو یا سه ساعت در یخچال بذارید و با شکلات تخته ای تزیین کنید.‌ @shirini71