۴ عدد موز نرم (له شده با چنگال) ۱۷۰ گرم ماست ۱ فنجان آرد معمولی ۱ فنجان آرد کامل(سبوس دار) ۱ عدد تخم مرغ کامل و ۱ عدد سفیده ۴ قاشق غذاخوری کشمش پوره شده ۱ قاشق چای‌خوری جوش شیرین یک چهارم قاشق چای‌خوری نمک نوک قاشق چای‌خوری وانیل یک مشت مغز گردوی خرد شده (اختیاری) مراحل تهیه کیک: فر را روی ۳۵۰ درجه فارنهایت یا ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید. مواد تر از جمله موز، ماست، وانیل، تخم مرغ و پوره کشمش را باهم ترکیب کنید. مواد خشک یعنی آرد، جوش شیرین، نمک و مغز گردو را باهم ترکیب کنید. مواد تر و خشک را با یکدیگر به خوبی مخلوط کرده و در قالب‌های کوچک بانت کیک بریزید. کیک‌ها را به مدت ۲۵ دقیقه در دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت در فر بپزید. بهتر است کیک‌ها را بعد از گذشت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه چک کنید تا بیش از حد پخته نشوند. با یک چاقو وسط کیک را تست کنید، در صورتی که پخته باشد خمیر کیک به چاقو نمی‌چسبد. پس از طبخ اجازه دهید کیک‌ها سرد شده سپس سرو کنید. اگر از قالب‌های بانت کیک کوچک استفاده کنید با استفاده از این مواد ۱۶ عدد بانت کیک خواهید داشت. ارزش غذایی هر عدد از این بانت کیک‌ها برحسب زیر است: کالری ۱۰۷,چربی ۱.۲ گرم,کربوهیدرات ۲۰.۲ گرم,شکر ۶ گرم,سدیم ۴۸.۷ میلی‌گرم,فیبر ۱.۸ گرم ,پروتئین ۴ گرم @shirini71