سیب زمینی ۶ عدد کوچک روغن زیتون ۱ ق غذاخوری جعفری ساطوری ۱ ق غذاخوری نمک و فلفل به مقدار لازم مواد لازم برای لایه وسط: ژامبون خرد شده ۲۰۰ گرم پنیر موزارلای مکعبی خرد شده ۳۰۰ گرم پنیر خامه ای ۱۵۰ گرم جعفری ساطوری ریز ۱ ق غذاخوری در ابتدا پنیر موزارلا ، ژامبون و پنیر خامه ای رو خوب مخلوط کنید و کمی نمک ، فلفل و جعفری ساطوری اضافه کنید. سیب زمینی های پخته شده را کاملا پوره کرده و با روغن زیتون ، جعفری ، نمک و فلفل خوب مخلوط کنید .ماهیتابه را با روغن یا کره خوب چرب کنید یک لایه سیب زمینی سپس مخلوط ژامبون و پنیر ها و مجدد سیب زمینی را اضافه کنید و سطح آن را صاف کنید سپس ماهیتابه را بر روی شعله با حرارت متوسط قرار دهید و بعد از ۷ الی ۱۰ دقیقه بر گردانده تا طرف دیگر آن هم طلایی شود .نوش جان 😋🤗 @shirini71