مواد لازم: روغن زیتون: 2 قاشق سوپخوری پیاز بزرگ: یک عدد خردشده سیر: 3 حبه خردشده کرفس تازه: یک کیلوگرم خردشده آب مرغ: 4 پیمانه سیب‌زمینی متوسط: یک عدد خردشده جعفری تازه: 1/2 پیمانه خردشده نمک و فلفل سیاه گلها: به مقدار لازم 📌این سوپ خامه ندارد و به علت بافت لطیف‌ش به اسم سوپ خامه‌ای معروف است. طرز تهیه: در یک قابلمه با سایز متوسط روغن را گرم کنید و پیاز را تا زمانی که نرم شود در آن تف دهید. سپس سیر خردشده را هم با پیاز چند دقیقه تف دهید. کرفس خردشده، آب مرغ، سیب‌زمینی خردشده و جعفری را داخل قابلمه بریزید. حرارت را زیاد کنید تا مواد به جوش بیایند. درپوش قابلمه را بگذارید و حرارت را ملایم کنید. بگذارید سوپ حدود نیم‌ساعت ریزجوش بزند تا سیب‌زمینی و کرفس بپزند. قابلمه را از روی حرارت بردارید. کمی از مایع سوپ را بردارید و کنار بگذارید. مقداری از کرفس را هم جدا کنید و نگه دارید. با یک گوشتکوب برقی یا میکسر، مواد سوپ را مخلوط کنید تا پوره شوند. کم‌کم مایعی که قبلا برداشتید را به آن اضافه کنید تا سوپ به غلظت دلخواه برسد. همچنین، نمک و فلفل را اضافه و اندازه کنید. سوپ را داخل ظرف سرو بریزید و کرفس‌های پوره نشده را برای تزئین روی آن بریزید. @shirini71