کیک‌شکلاتی مواد لازم: شکلات تلخ: ۳۰۰ گرم کره: ۱۲۵ گرم پودر کاکائو: ۱قاشق غذاخوری شکر قهوه‌ای: ۱۲۰ گرم (۱/۲ فنجان+۱ و نیم قاشق غذاخوری) شکر سفید: ۵۰گرم (۱/۴ فنجان) تخم مرغ: ۳عدد آرد: ۱۰۵گرم (۳/۴فنجان) وانیل بکینگ پودر: ۱قاشق چایخوری گیلاس بدون دانه: ۱ فنجان گاناش شکلات: ۱۷۰ گرم خامه: ۱۱۵ گرم طرز تهیه: کره را به روش بن ماری ذوب کنید. وقتی آب شد، شکلات را اضافه کنید. شکر را اضافه و هم بزنید. تخم مرغ ها را کمی هم بزنید و اضافه کنید. آرد، بیکینگ پودر، وانیل و پودر کاکائو را با هم الک کرده و اضافه کنید. در آخر، گیلاس را به مخلوط اضافه کنید. به مدت ۳۵ دقیقه در یک اجاق داغ و بدون فن در دمای ۱۸۰ درجه در قالب کمربندی ۲۴ سانتیمتری (کاغذ روغنی زیر آن) بپزید. برای گاناش، خامه را جوش آورده و شکلات را در آن ذوب کنید. گاناش را روی کیک خنک شده بریزید (از داخل قالب بیرون بیاورید) و بگذارید ۲-۳ ساعت در یخچال بماند و در انتها با پودر کاکائو تزئین و سرو کنید. برای خارج شدن راحت از قالب، تیغه خود را در آب جوش قرار داده و آن را با یک دستمال پاک کنید. با نوک چاقو، گاناش را از لبه ها آزاد کنید. قالب را به این شکل باز کنید. نوش جونتون @shirini71