کیکشکلاتی
مواد لازم:
شکلات تلخ: ۳۰۰ گرم
کره: ۱۲۵ گرم
پودر کاکائو: ۱قاشق غذاخوری
شکر قهوهای: ۱۲۰ گرم (۱/۲ فنجان+۱ و نیم قاشق غذاخوری)
شکر سفید: ۵۰گرم (۱/۴ فنجان)
تخم مرغ: ۳عدد
آرد: ۱۰۵گرم (۳/۴فنجان)
وانیل
بکینگ پودر: ۱قاشق چایخوری
گیلاس بدون دانه: ۱ فنجان
گاناش
شکلات: ۱۷۰ گرم
خامه: ۱۱۵ گرم
طرز تهیه:
کره را به روش بن ماری ذوب کنید. وقتی آب شد، شکلات را اضافه کنید. شکر را اضافه و هم بزنید. تخم مرغ ها را کمی هم بزنید و اضافه کنید. آرد، بیکینگ پودر، وانیل و پودر کاکائو را با هم الک کرده و اضافه کنید. در آخر، گیلاس را به مخلوط اضافه کنید. به مدت ۳۵ دقیقه در یک اجاق داغ و بدون فن در دمای ۱۸۰ درجه در قالب کمربندی ۲۴ سانتیمتری (کاغذ روغنی زیر آن) بپزید.
برای گاناش، خامه را جوش آورده و شکلات را در آن ذوب کنید. گاناش را روی کیک خنک شده بریزید (از داخل قالب بیرون بیاورید) و بگذارید ۲-۳ ساعت در یخچال بماند و در انتها با پودر کاکائو تزئین و سرو کنید. برای خارج شدن راحت از قالب، تیغه خود را در آب جوش قرار داده و آن را با یک دستمال پاک کنید. با نوک چاقو، گاناش را از لبه ها آزاد کنید. قالب را به این شکل باز کنید. نوش جونتون
@shirini71