نان تافتون یا لواش تخم مرغ ۲عدد گوجه فرنگی پوست گرفته و خرد شده ۲عدد سیر له شده ۱حبه قارچ اسلایس شده ۲عدد پنیر صبحانه ۲ق غ پنیر ورقه ای ۱عدد جعفری خرد شده در صورت تمایل ۱ق غ . طعم این املت بینظیره حتما امتحان کنید ،مخصوصا به این روشی که سرو میشه. سیرو تفت بدین. گوجه رو اضافه کنید و اجازه بدین اب گوجه کشیده بشه و نرم بشه.قارچ و اضافه کنید بعد دو دقیقه تفت دادن نمک و فلفل بزنید و بزارید کنار.دوتا تخم مرغ و هم بزنید و در تابه بپزید. نون پیتا یا تافتون یا لواش و تو تابه چرب شده بزارید روش پنیر صبحانه.گوجه تفت خورده و تخم مرغ و پنیر ورقه و جعفری بریزید. نصف نون و روش برگردونید و بزارید دو طرف نون کمی تست بشه. حالا سروش کنید. قول میدم خیلی دوستش داشته باشید. cake_decorationss ╭┄✵🥯🧇🥛🥞🍫✵┄╮ @shirini71