#سالاد_لوبیا_قرمز
من برای این سالاد لوبیا رو میزارم ۱۲ساعت تو آب بمونه وزود زود آبش رو عوض میکنم بعد میزارم کاملا بپزه وتو ظرف جداگونه یک عدد پیاز رو با ادویه وروغن زیتون تفت میدم ویک قاشق رب اضافه ونمک اضافه میکنم وبا ذرت پخته وگوشت مرغ تکه تکه وپخته شده وسیب زمینی آبپز سرخ شده با نعنا ونمک وفلفل قرمز رو میریزم توش وسرو میکنم .
سیب زمینی های کناری هم کبابی هستن که بعد از شستن میزارم خشک شه وروش چند برش با چاقو ایجاد کرده وکره ونمک وفلفل وسیر خرد شده روش مالیده وداخل فویل میزارم تو فر تا مغز پخت شه ودرآخر فویل رو باز میکنم که روش برشته شه .
@shirini71