#کیک_سیب_کرمدار 🥧🍰🍎🍏
👈🏻برای کیک
همه مواد باید در دمای اتاق باشند.
اندازه لیوان استفاده شده 200 میلی لیتر است.
ظرف استفاده شده ظرف پیرکس گرد کیک
⭐️2 عدد تخم مرغ
⭐️نصف لیوان شکر
⭐️پوست رنده شده 1 عدد لیمو
⭐️نصف لیوان شیر
⭐️نصف لیوان روغن مایع
⭐️1 پاکت بیکینگ پودر ده گرمی ترک یا یک ق غ سرصاف
⭐️آرد 2لیوان
👇🏻طرز تهیه
تخم مرغ و شکر را با همزن برقی یا دستی 5-4 دقیقه بزنید تا کرمرنگ و کشدار شود. شیر و روغن مایع را اضافه کرده و کمی دیگر هم بزنید. پوست لیمو را داخلش رنده بزنید. آرد و بکینگ پودر الک شده را اضافه کرده و با لیسک به صورت دورانی مخلوط کنید. برای داخل قالب کاغذ روغنی را به صورت گرد و بزرگتر از قالب بریده و در قالب قرار دهید. کمی آب روی آن بپاشید و مایه کیک را در قالب قرار بریزید.
👇🏻برای کرم
⭐️شیر 250 میلی لیتر یا یک لیوان فرانسوی دسته دار
⭐️نصف لیوان شکر
⭐️زرده تخم مرغ 1 عدد
⭐️نصف پاکت وانیل ترک یا یک چهارم ق چ
⭐️1 قاشق غذاخوری آرد ( خیلی پر نباشد)
⭐️1 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت ( خیلی پرنباشد)
همه مواد کرم را با هم در یک قابلمه کوچک بریزید و با هم مخلوط کنید و روی اجاق گاز گذاشته تا بجوشد و قوام و غلظت بگیرد . توصیه می کنم به کرم هم رنده پوست پرتقال اضافه کنید.بعد از اینکه کرم غلیظ شد از روی احاق گاز بردارید و هم بزنید تا سرد شود. مخلوط کنید و خنک کنید. کرم را داخل قیف قنادی و یا اگر ندارید در کیسه فریزر بریزید و یک سر را برش کنید.
⭐️کرم را روی کیک به صورت گرد و با فاصله پایپ کنید تا تمام شود.
⭐️1عدد سیب را نازک برش زده و بین فواصل کرم قرار دهید. (من از سیب آماسیا یا سیب قرمز استفاده کردم)
⭐کیک را ️در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 40 دقیقه بپزید. هرگز در فر را باز نکنید. وقتی کیک سرد شد روی آن پودر قند بپاشید.نوش جان❤
@shirini71