مواد: گوجه_گیلاسی، فلفل_دلمه‌ رنگی، پیازچه، پنیر_فتا(صبحونه) انار، ریحان، نعنا سس: روغن_زیتون، آبلیمو، زعتر (ترکیب آویشن، کنجد، سماق و نمک) پ.ن. ۱. همه مواد به جز پنیر را قاطی کنید. اب‌لیمو و روغن زیتون بزنید. بعد رویش پنیر بپاشید و زعتر را هم اضافه کنید. ۲. زعتر یک جور ادویه عربی است که مواد تشکیل دهنده اش رو گفتم ۳. دستور اصلی چند رنگ گوجه گیلاسی استفاده کرده که من نداشتم به جاش دو رنگ فلفل دلمه استفاده کردم. ۴. این دستور از آشپز معروف خاورمیانه‌ای Yotam Ottolenghi است که چندین رستوران در انگلیس دارد. saladestan @shirini71