1 فنجان سویا خیس خورده که کاملا" آبش گرفته شده 1 و1/2 فنجان برنج پخته 6-8 ق غ روغن بادام زمینی یا کانولا 4 عدد پیازچه ریز خورد شده 1/2 ق غ زنجبیل رنده شده 2-3 پر سیر ریز خورد شده 2 عدد هویج کوچک رنده شده 2 عدد فلفل سبز تند ریز خوردشده 4 ق غ گشنیز تازه خوردشده 2 ق غ نعناع تازه خوردشده 2 ق چ گرام ماسالا یا ترکیب پودر کاری و تخم گشنیز و زیره و دارچین و هل 1/2 ق چ پودر فلفل قرمز 1 عدد تخم مرغ 1/2 فنجان آرد سوخاری نمک و فلفل سویا رو در آب جوش خیس میکنیم و بعد کاملا" می چلونیم و آبش رو کامل می گیریم. سویای خیس خورده رو با برنج در غذاساز مخلوط و تقریبا" درشت خورد می کنیم. 2 قاشق روغن در تابه می ریزیم و پیازچه، زنجبیل، سیر، هویج و فلفل سبز رو 3-4 دقیقه تفت می دیم. سبزیجات سرخ شده و بقیه مواد رو به مخلوط برنج و سویا اضافه می کنیم و خوب ورز می دیم. اگر خمیر به اندازه کافی سفت نبود کمی آرد سوخاری اضافه می کنیم. از خمیر گلوله هایی درست می کنیم و در روغن سرخ می کنیم. هر طرف حدود 2 دقیقه. نکته: خمیر آماده شده رو میشه تا 3 روز در ظرف پلاستیکی در یخچال نگهداری کرد. ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @shirini71