#کیک_حلوا🍰🍰
بریم سراغ آموزش این کیک حلوای بسیااارخوشمزه،
کیکش بافت خیلی خوبی داره وحلوای روی کیک هم حلوای زعفرانی هست و خیلی خوشمزس،البته من با ارد گندم پختم وارد را خوب تفت دادم اگر خواستین رنگش روشن باشه می تونین از آرد قنادی استفاده کنید و آرد را کمتر تفت بدین،اما حلوا با ارد گندم یا سبوس دار چیز دیگه ایه،
خیلی هم خوب و قشنگ برش میخوره😋
👈اول بریم سراغ تهیه کیک
زرده وسفیده ۳عدد تخم مرغ را از هم جدا کنید ،سفیده ها را بادور تند همزن بزنید به محض کف کردن نصف میزان شکر دستور را کم کم اضافه کنید (می تونید شکر را نصف لیوان بریزید ولی شیرینی کیک وحلوا با همین میزان شکر به نظرمن اندازه بود،دیگه بستگی به ذائقه خودتون داره)خوب هم بزنید تا سفیده فرم گرفته وبا برگرداندن ظرف نریزد،زرده ها را با مابقی شکر،وانیل وبه دلخواه مقداری پودرهل (اگر دوست داشتین) خوب بزنید تا کرم رنگ وحجیم شود سپس شیر ولرم وروغن مایع را اضافه کنید کممی هم بزنید،سفیده فرم گرفته را اضافه کنید ودرنهایت مخلوط الک شده آرد وبیکینگ پودر را طی دو سه مرحله، ودرحد یکنواخت شدن مایه کیک آن را یکدست کنید،
کیک را درون قالب ۳۰×۲۰ کاغذ روغنی انداخته ریخته سطح کیک را صاف کنید ودر فر ازقبل گرم ۱۸۰درجه حدود بیست تا سی دقیقه ای پخت دهید،پخت کیک را چک کنیدکه کیکتون زیاد ازحد خشک نشه،
از فر خارج کنید بگذارید کاااامل سرد بشه بعد برش گردونید و کاغذ روغنی را جدا کنید و دوباره درون همون قالب قرار بدید،البته برای راحتی کار می تونید داخل قالب دوباره کاغذ روغنی یا سلفون پهن کنید که تا لبه های قالب بالا اومده باشه تا موقع خارج کردن کیک حلوا ازقالب راحت باشین،
این ازکیک👇👇
💓اگر کیک را شب یا روز قبل اماده کنید ووقتی کامل کامل سرد شد روش سلفون بکشید وبگذارید بمونه بافت کیک نرمتر و بهتر میشه پس می تونین روز جلوتر کیک رااماده کنید و کنار بگذارید،
واینکه این کیک بافت نرم و خوبی داره ولی اگر خواستین کیک حلوا را قالب بزنید حتی می تونید زرده وسفیده تخم مرغ را ازهم جدا نکنید وبا هم،، هم بزنید به این روش بافت کیک کمی منسجمتر خواهد شد و پف کیک کمتر وبرای قالب زدن مناسبتره،که اینم سلیقه ایه من جدا کردم چون بافت نرم کیک برام مهم بود
اجازه دهید تا کیک کااملا سرد سرد بشه بعد با مقداری شربت یا همون شهد حلوا(شهد سرد) روی کیک را مرطوب وچسبناک کنید وحلوای گرم را روی کیک بریزید(با قاشق یا با قیف بدون ماسوره هرکدوم که راحتترین)وحلوا رو خوب صاف ویکدست کنید،
حلوا باید گرم باشه ،نه داغ که کیک راخمیر کنه نه سرد که پهن نشه،
بعد با کاردک یا پالت سطح حلوای روی کیک را یکدست و مرتب کنید وبه دلخواه طرح بندازین(با هر وسیله ای)سلفون بکشید حدود دو سه ساعتی بگذارید یخچال تا حلوا خودش رابگیره منسجم بشه،بعد ازیخچال خارج کنید وکیک را درون قالب برش بزنید می تونید ازقالب خارج کنید بعد برش بدین،
حلوا هم حلوای زعفرانی هست خیلی خوشمزس که من با ارد سبوس دار تهیه کردم وارد راخوب تفت دادم وکمی تیره تر درست کردم اگر خواستین رنگش روشن باشه یعنی زرد رنگ با اردقنادی تهیه کنید یا ارد گندم راکمتر تفت بدین، دستورش دراین هشتک هست قبلا گذاشتم ولی بازهم با مراحل کار براتون میگذارم
🌸حلوا_زعفرانی
درمورد شربتی که روی کیک دادم می تونید از همان شربتی که برای تهیه حلوا به کار میره استفاده کنید یا بر طبق این دستور تهیه کنید👇
نصف لیوان شکر را با یک سوم لیوان آب درون ظرفی ریخته بدون هم زدن شکر روی حرارت ملایم بگذارید اجازه دهید تا شکر خودجوش حل شود وکمی قوام اید سپس کمی گلاب وزعفران وپودرهل اضافه کنید و شعله راخاموش کنید پس از سردشدن روی کیک بدهید.
@shirini71❤️