‍ ‍ ‍ کیک فنجانی بدون فر (بخار پز) دستپخت آزیتا کیک فنجانی هم ظاهری زیبا دارد و هم طعمی خوشمزه و بسیار ساده است. عکس قبل از پخت را در کانال تلگرام و پیج اینستا ببینید. مواد لازم : آرد : چهار قاشق غذاخوری شکر : چهار قاشق غذاخوری بکینگ پودر : یک قاشق چایخوری پودر کاکائو : دو قاشق چایخوری وانیل : کمی تخم مرغ : ١ عدد شیر : پنج قاشق غذاخوری روغن مایع : سه قاشق غذاخوری شکلات تخته ای برای تزیین طرز تهیه : اول همه مواد خشک (آرد الک شده. بکینگ پودر. شکر.پودر کاکائو) را با هم مخلوط می‌کنیم. سپس در ظرفی دیگر تخم مرغ و وانیل را با همزن دستی می‌زنیم و بعد شیر و روغن را ریخته و هم میزنیم. حالا همه مواد را با هم مخلوط می‌کنیم. فنجان‌های کیک را کمی چرب و آرد پاشی می‌کنیم و آرد های اضافی را خارج میکنیم. از خمیر تا نصف فنجان می‌ریزیم. ماهیتابه را تا نصف ارتفاع فنجان ها، آب ریخته و می گذاریم بجوشد سپس فنجان ها را در تابه می‌چینیم درب قابلمه را به مدت پانزده دقیقه با دمکنی می‌گذاریم. سپس حرارت را خاموش کنید ولی تا ١٠دقیقه درب آن را باز نمی‌کنیم تا پف کیک نخوابد. در مرحله آخر هم روی کیک را با شکلات تخته ای بنماری شده و پودر پسته یا ترافل تزیین می‌کنیم. توجه داشته باشید با این مقدار مواد، میتوانید ۴ تا فنجان کوچک کیک درست کنید. می تونید خمیر رو توی کاغذهای مخصوص کاپ کیک بریزید و توی فر با دمای 180 درجه و به مدت حدود 20 دقیقه بپزید. بعد از این زمان یه خلال دندان داخل کیک فرو کنید اگه نچسبید، پخت کامل شده است @shirini71