مواد لازم: لیوان استفاده شده 250 میلی(معادل لیوان دسته دار فرانسه) سه عدد تخم مرغ(یکی از زرده‌ها برای رومال) یک پاکت 200 گرمی خامه 50 میلی شیر یک بسته‌ی 10 گرمی خمیر مایه خشک فوری(یک قاشق غذاخوری) 5 قاشق غذاخوری شکر رنده‌ی پوست لیمو یا پرتقال 3_3/5 لیوان آرد برای وسط خمیر: کشمش برای رومال: یک عدد زرده‌ی تخم مرغ یک قاشق شیر دو قاشق گردوی خرد شده طرز تهیه: تخم مرغ‌ها و شیر و خامه(مخلوط شیر و خامه یک لیوان دسته‌دار فرانسه هست) شکر خمیر مایه و رنده‌ی پوست پرتقال را مخلوط می‌کنیم و با همزن دستی می‌زنیم تا یکدست شود آرد را کم‌کم اضافه می‌کنیم و خوب ورز می‌دهیم تا خمیر نرمی که به دست نمی‌چسبد تهیه شود روی خمیر را پوشانده و یک ساعت استراحت می‌دهیم تا حجم خمیر دوبرابر شود. خمیر عمل آمده را دوباره ورز داده و به شکل مستطیل باز می‌کنیم و کشمش را روی خمیر پخش کرده و رول می‌کنیم قالب دلخواه را چرب کرده و خمیر را داخل قالب قرار می‌دهیم و دوباره روی قالب را پوشانده و نیم ساعت استراحت می‌دهیم. با مخلوط شیر و زرده رومال زده و گردو خر شده روی کیک میریزیم و در فری که روی 180 درجه گرم شده تا طلایی شدن روی کیک می‌پزیم. @shirini71