آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
🌹شیرکاکاعو بازاری 🌹 شیر 👈۴ پیمانه پودرکاکاعو 👈 ۲ق غ نشاسته ذرت 👈 ۱ق غ شکر 👈 ۵ ق غ موادخشک روباهم داخل ظرف مخلوط کرده وبعدمقدار خیلی کم شیراضافه میکنیم وموادراهم زده تاموادگلوله نشود ودرآخر مابقی شیررا اضافه میکنیم وهم میزنیم وروی شعله باحرارت ملایم قرارمیدهیم ومدام هم میزنیم تاشیر ته نگیره وقتی روی شیر حباب زد یعنی شیربه غلظت مناسب رسیده موادراازروی حرارت تاخنک شود نکته؛ موادراروی شعله نزارید که خیلی غلیظ بشه چون بعداز سردشدن غلیظتر هم میشه