آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
‍ ‍ مواد لازم : آبلیمو : یک و یک دوم ق س پرتقال : یک عدد. خامه ساده : پنجاه گرم روغن مایع : دو ق س فلفل سیاه و قرمز به میزان لازم ما الشعیر : یک چهارم پیمانه ماست : یک ق س ماهی قزل الا : یک عدد نمک به میزان لازم طرز تهیه : نصف پوست پرتقال را رنده کنید و سپس تمام مواد سس را با هم مخلوط کنید و قزل الای تمیز شده را دراین سس قرار دهید و در یخچال بگذارید به مدت 3 الی 4 ساعت بماند ماهی را در ظرف پیرکس چرب شده قرار دهید و روی سه پایه بلند بگذارید و برای پخت وبرشتگی از ترکیب co1 استفاده میکنیم با قدرت 360 وات و زمان 10 الی 12 دقیقه تا بپزد و برشته شود در صورت نیاز به برشتگی بیشتر از گریل استفاده می کنیم نکته اگر میخواهید ماهی را با پوست داخل دستگاه بگذارید حتما چند شکاف عمیق بدهید @shirini71