👌 کشک بادمجون دودی #کشک_بادمجون بادمجون رو روی منقل و ذغال کبابی کنید، بعد از پوست کندن با چاقو بصورت رشته رشته برش بدید و بریزید داخل قابلمه، کشک، نمک، فلفل قرمز، نعنا داغ، پیاز داغ و سیر داغ اضافه کنید و نصف لیوان آب، بذارید تا به روغن بیفته، نوش جان نکته 1 : بعد از کبابی کردن، بادمجون هارو بذارید داخل کیسه فریزیر تا کمی عرق کنه و پوست بادمجون ها راحت کنده بشه، نوش جان نکته 2 : میتونید بادمجون هارو به جای کباب کردن، پوست بکنید و داخل آب جوش آب پز کنید، نوش جان نکته 3 : کشک رو توی قیف و ماسوره ریختم و گل و برگ زدم، نوش جان نکته 4 : با پیازداغ، نعنا داغ و سیر داغ سرو کنید، نوش جان نکته 5 : توی نعنا داغ حتمااا زردچوبه بزنید، نوش جان @shirini71❤️