ترجمه شده از صفحه ترکیه ای: 1 سفیده تخم مرغ برای داخل خمیر 250 گرم کره نرم کمتر از 1/2 پیمانه روغن مایع کمتر از 1/3 پیمانه شیر 3 قاشق سوپ خوری شکر 1ونیم قاشق چایخوری نمک یا بیشتر 1 قاشق سوپ خوری سرکه نزدیک 4ونیم لیوان آرد(شما خودتون به آرامی اضافه کنین تا زیاد نشه) 1 زرده تخم مرغ برای روی خمیر مالیدن کنجد بجز آرد همه موادو مخلوط کنین و بعد آرد رو اضافه کنین و ورز بدین تا خمیر نرمی بشه که به دست نچسبه، بعد شکل بدین و روشون زرده تخم مرغ بمالین و کنجد بپاشین و در 180 درجه بپزین.مدت پختش ذکر نشده بود. @shirini71