👩پنکیک دارچینی و پنیری 🔹خمیر رول شده: 450 گرم شکر: نصف فنجان پنیر خامه ای: 250 گرم وانیل: نصف قاشق چای خوری آب لیمو: نصف قاشق چای خوری کره ذوب شده: 4/1 فنجان دارچین: نصف قاشق چای خوری شکر: 4/1 فنجان 🔹ابتدا درجه حرارت فر را روی 180 درجه سانتی گراد قرار دهید تا گرم شود و ظرف مورد نظرتان را چرب کنید. پنیر خامه ای، آب لیمو، شکر و وانیل را در ظرفی مخلوط کنید تا خوب یک دست شود. مخلوط پنیر را با خمیر مخلوط کنید و ورز دهید. سپس کره ذوب شده را روی خمیر بپاشید و دوباره با دست ورز دهید. خمیر را در ظرف مخصوص بریزید و به مدت نیم ساعت درون فر بگذارید تا روی آن قهوه ای روشن شود. دسر خوشمزه پنیری را بعد از سرد شدن به کودک تان دهید @shirini71