#شیرینی_دانمارکی
مواد لازم:
یدونه تخم مرغ کامل+یک سفیده(زرده باشه برای رومال)
روغن مایع:یک سوم لیوان
شکر:یک سوم لیوان
آرد:۲تا ۳ لیوان(بستگی داره، باید تا حدی آرد اضافه کنید که به دستتون نچسبه)
وانیل:نوک قاشق چایخوری
زعفران دمکرده:۳قاشق غذاخوری
پودر خمیرمایه:یک قاشق چایخوری
مواد لازم برای کِرِم داخل شیرینی:
آرد:نصف پیمانه
شکر :نصف پیمانه
شیر:نصف پیمانه
وانیل:نوک قاشق چایخوری
برای رومال:
زرده+کمی زعفرون
برای شربت روش میتونین دوقاشق عسل و با آب ولرم مخلوط کنین .
نحوه ی عمل اومدن خمیرمایه تو اسلاید های بعدی بصورت عکس است ورق بزنید مشاهده کنید.
طرز تهیه:
ابتدا یک تخم مرغ کامل و یدونه سفیده و وانیل و نمک و شکر و روغن رو داخل ظرف بریز و خوب ترکیب کنیدبعد زعفرون روهم اضافه کن وبعد خمیرمایه عمل اومده رو اضافه کن وبعد آردو کم کم بهش اضافه کن،مراقب باشین زیاد آرد نریزید که شیرینی سفت نشه. بعد بادست ورز بده تاخمیر لطیف بدست بیاد. خمیر و داخل یک ظرف بزارو روش رو با یه پارچه بپوشون. تا بمدت یک تا دوساعت خوب استراحت کنه. بعد بریم سراغ درست کردن کرم داخل شیرینی.ابتدا شیرو آرد و شکر و ترکیب کن تاخوب ترکیب بشه،بعد روی حرارت بزار مدام هم بزن تا به غلظت فرنی برسه. یه نقدارغلیظتر ازفرنی بشه، وبعدگمی وانیل بریز. حالا روی کرم رو با کیسه فریزر بپوشون تا رویه نبنده، و اجازه بده خنک بشه.
حالا خمیر که دو ساعت ستراحت کرده رو روی سطح کار پهن میکنیم و صافش میکنیم و از کرم که خنک شده روش میریزیم و رول میکنیم و بعد باچاقو یا قیچی برش میزنیم. داخل سینی فر بچین و روش رو با زرده و زعفرون رومال بزن و کنجد بپاش. بره داخل فر ازقبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه بمدت نیم ساعت.
بیش ازحد آرد اضافه نکنید چسبندگی خمیر باید با ورز دادن حل کنید نه آرد بیش ازحد
تاشیریتی ها داغه شربت رو روش بریز
@shirini71