آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
♡کیک آلمانی♡ 🥯مواد لازم 👇🏻 ۱ استکان شیر ولرم ۱ استکان آب ولرم ۱ استکان شکر ۱ استکان روغن مایع ۲ عدد تخم مرغ (زرده یکیش برای کرم) ۱ پاکت خمیر مایه فوری آرد به مقدار لازم ( ۵_۵/۵ لیوان) 🍧برای کرم👇🏻 ۴ لیوان شیر ۳ ق غ سرپر آرد ۲ ق غ سرپر نشاسته ۱ استکان شکر ۱ عدد زرده تخم مرغ ۱ پاکت وانیل شکری ۱ ق غ پودر کرم شانتی 🥯طرز تهیه 👇🏻 داخل ظرفی به غیر از آرد همه مواد رو اضافه کرده و خوب هم می‌زنیم بعد آروم آروم آرد رو اضافه کرده و ورز میدیم یه خمیر صاف به دست میاریم روشو پوشونده و ۴۵ دقیقه استراحت می دیم. در این فاصله کرم رو آماده می کنیم به غیر از کرم شانتی و وانیل همه مواد رو داخل قابلمه ریخته و خوب هم می زنیم و روی اجاق می ذاریم و مداوم هم می‌زنیم تا صاف و یکدست بشه وقتی جوشید و حباب حباب و غلیظ شد از روی اجاق برداشته می ذاریم خنک بشه گهگاهی هم می‌زنیم تا روش نبنده. بعد از اینکه خمیر عمل اومد جمع کرده و هواشو می گیریم سپس توی سینی فر کاغذ روغنی پهن کرده و از خمیر کمی بزرگ تر از گردو چونه هایی درست کرده و و با فاصله توی سینی فر می چینیم من در مجموع ۲۰ تا چونه درست کردم روشو می پوشونیم و تو دمای محیط ۲۰ دقیقه داخل سینی استراحت می دیم سپس توی فر با دمای ۱۸۰ درجه تا وقتی که بالا و پایینش طلایی بشه می پزیم بعد از پخت از فر در آورده و می ذاریم خنک بشه. در این فاصله کرم شانتی و وانیل رو با همزن هم می‌زنیم کیک ها بعد اینکه خنک شدن با چاقو از نصف برش می‌زنیم و از کرم با قیف به قسمت پایین می ریزیم و روش رو می بندیم در نهایت روشون پودرقند می‌پاشیم و ۱ تا ۲ ساعت توی یخچال قرار می دیم سپس سرو می‌کنیم. نوش جان🥰😍 ─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─ 🍖 @shirini71