#شامی_بابلی
گوشت گوساله نیم کیلو، پیاز ۲۵۰ گرم، سیب زمینی ۳۰۰ گرم، سبزی جعفری، گشنیز، تره، شنبلیله،برگ سیر و نعنا: ۱ کیلو، سبزی بومی (زلنگ یا چوچاق، انارژه، وارنگ بو، اوجی)۲۵۰ گرم، مغز گردو ساییده شده ۱۰۰ گرم، نمک، فلفل ، زردچوبه، ادویه و روغن، 1 برش نان سنگک بیات به اندازه کف دست، تخم مرغ ۶ یا ۸ عدد
🔴گوشت و پیاز را به تکه های درشت خرد کرده و روی حرارت خیلی کم قرار دهید تا شروع به پختن کنند.
سیب زمینی ها را می پزیم و پوست می کنیم.
سبزیها را بصورت درشت کمی خرد کرده و روی گوشت میریزیم و میگذاریم با حرارت ملایم ۱/۵ ساعت بپزند. چند بار هم میزنیم. نمک و ادویه جات را اضافه می کنیم و نیازی به این نیست که گوشت همانند خورشت نرم وکاملاً پخته شود. ۲ تکه کوچک نان بیات شده داخل آن انداخته تا کاملاً آب اضافه را جذب کند. از روی اجاق برداشته و می گذاریم خنک شود. گوشت و سیب زمینی ها را از چرخ گوشت با رنده ریز عبور میدهیم. مخلوط را با گردوی چرخ شده ورز داده تا کاملاً مخلوط شوند با تخم مرغ خمیر می کنیم و در روغن سرخ می کنیم
─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─
🍖
@shirini71