🥕 😋 ▫️هویج ۵۰۰ گ ▫️آرد نول یا قنادی ۱۲۵ گ(۱پ) ▫️شکر ۲۵۰ گرم(۱ و ۱/۴ پ) ▫️گلاب ۲/۳پ ▫️روغن مایع ۱۸۰ میلی لیتر(۲/۳پ) ▫️هل ۱ ق م 🔸۱.هویج رو بپزید و پوره کنید و با یک قاشق از روغن ترجیحاً در ظرف تفلون روی حرارت بذارید و هم بزنید تا آبش تبخیر بشه و جمع بشه 🔸۲.آرد رو الک کنید و تفت بدید تا بوی خامیش از بین بره و بوی آرد تفت خورده بلند بشه ولی رنگش تغییر نکنه، آرد رو دوباره الک کنید و روغن رو اضافه کنید. (من مخلوطی از کره و روغن می‌زنم) 🔸۳.هویج رو اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست بشه. 🔸۴.هل و شکر و گلاب رو اضافه کنید و وقتی هم زدید و یکدست شد روی حرارت بذارید و هم بزنید تا حلوا جمع بشه و به دلخواه تزئین کنید. ♦️پوره هویج: هویج ها را در آب بپزید و پس از پخته شدن از آب خارج کنید و با رنده یا چنگال یا غذاساز پوره کنید 🍔 @shirini71