خونگی . مواد لازم : گوشت گوسفندی با استخوان نیم کیلو دنبه 50 تا 100 گرم لوبیا سفید (خیس شده از روز قبل) نصف پیمانه نخود (خیس شده از روز قبل) نصف پیمانه پیاز بزرگ 1 عدد گوجه فرنگی 3 عدد سیب زمینی متوسط 2 عدد رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری سیر 3 حبه چوب دارچین اختیاری نمک، فلفل و زرچوبه به میزان دلخواه . . طرز تهیه : ● گوشت گوسفندی رو داخل قابلمه ای مناسب بریزید و مقداری آب سرد اضافه کنید در حدی که آب روی گوشت رو بگیره. قابلمه رو روی حرارت قرار بدید تا آب داخلش بجوشه. بعد از اینکه آب به جوش اومد و دو سه تا قل زد ، کل آب رو دور بریزید. مجددا آب داخل قابلمه بریزید و این بار کمی بیشتر از دفعه قبل و سعی کنید از آب ولرم استفاده کنید. حرارت را بالا ببرید تا آب به جوش بیاد. . ● گوجه فرنگی ها رو پوست بگیرید و به همراه حبوبات آبکش شده ،دنبه ، سیر و پیاز خرد شده داخل قابلمه بریزید. سیب زمینی ها رو هم پوست بگیرید و برش بزرگ بزنید و به همراه چوب دارچین ، فلفل و زردچوبه داخل قابلمه آبگوشت بریزید. . ● درب قابلمه رو ببندید و حرارت رو کم کنید تا آبگوشت به آرامی حدود 3 تا 4 ساعت بپزه. یک ساعت قبل از جا افتادن آبگوشت ، نمک ، رب گوجه فرنگی و یک عدد چوب دارچین رو به بقیه مواد آبگوشت اضافه کنید و منتظر باشید تا آبگوشت کاملا به روغن بیفته. 😉 🍔 @shirii71