؛ غذایی شمالی 🔹مواد لازم: ▫️سبزی (جعفری، گشنیز، اسفناج ، تره، چغندر) یک کیلو ▫️برنج نصف لیوان ▫️آرد برنج ۱۰۰ گرم ▫️سیرخام ۱ بوته ▫️تخم مرغ ۳ تا ۴ عدد ▫️ترشی (آب نارنج یا آب انار) به مقدار دلخواه ▫️نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار کافی 🍲طرز تهیه : نصف لیوان برنج را از قبل خیس کنید. ابتدا سبزی ها را ریز خرد کنید در قابلمه بریزید. سپس برنج خیس خورده و یک لیوان آب را به سبزی خرد شده اضافه کنید و قابلمه را روی حرارت بگذارید تا سبزی و برنج کاملاً بپزند. سیر را خرد کرده و با زردچوبه و روغن سرخ کنید و همراه با کمی نمک و فلفل، به مواد داخل قابلمه اضافه نمایید. مقداری آرد برنج را در ترشی مورد علاقه خود (آب نارنج یا آب انار) حل کرده و به تدریج به خورش اضافه کنید. این کار باعث لعاب دار شدن خورشت می‌شود. در پایان تخم‌مرغ ها را اضافه نمایید. غذا آماده ی سرو است. 🦊 ♡❅┅┅┅❅🍄❅┅┅┅❅♡ ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌@shirini71 ♡❅┅┅┅❅🍄❅┅┅┅❅♡