👩‍🍳موادلازم گوشت قرمز۴۰۰گرم(از مرغ هم میتونید استفاده کنید) اسفناج پاک شده۵۰۰گرم آلو خورشتی یا آلو بخارا۱۰عدد رب انار۱ق غ(بهتره ترش باشه) نمک وفلفل وزردچوبه به میزان لازم پیاز بزرگ ۱عدد سیر دو حبه آلو بخارا را دوساعت قبل خیس کنید.پیاز را نگینی خرد کنید وبا کمی روغن تفت بدید، تا سبک و طلایی بشه. گوشت رو اضافه کنید و تفت بدید تا تغییر رنگ بده سیر له شده وهمه ادویه ها(فلفل وزردچوبه)به جز نمک را اضافه کنید و حدود ۳ تا ۴ لیوان آب جوش یا گرم بریزید و بذارید تا۲ ساعتی بپزه. تو این فاصله اسفناج را ریز خرد کنید و داخل تابه تفت بدیدتا آبش کشیده بشه و کمی روغن بریزید و اسفناج راخوب سرخ کنید بعدبه همراه آلو وآب آلو به گوشت اضافه کنید و تا۴۰دقیقه اجازه بدید اسفناج بپزه. و رب انارونمک را اضافه و بذارین خورش جا بیفته و آلو نرم بشه. 🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜 @shirini71