💜یک لیوان شیر ولرم(داغ نباشه ها) 💜دوسوم لیوان شکر 💜نوک قاشق چایخوری وانیل 💜شش قاشق غذاخوری روغن 💜یک قاشق غذاخوری سرکه که سفید انگور سیب فرقی نداره 💜یک و نیم لیوان آرد سفید قنادی 💜سه قاشق غذاخوری پودر کاکائو 💜دو و نیم قاشق چایخوری بکینگ پودر ❤️ابتدا شیر و شکر و وانیل رو هم می‌زنیم تا شکر حل بشه ❤️روغن و سرکه رو اضافه میکنیم و کمی می‌زنیم ❤️در آخر آرد و بکینگ پودر و پودر کاکائو رو الک کرده و در دو مرحله اضافه میکنیم و هم می‌زنیم تا یکدست بشه ❤️شعله پخش کن رو به مدت یک ربع گرم میکنیم ❤️تابه رو چرب میکنیم ❤️مایه کیک رو داخلش میریزیم چند بار به زمین میکوبیم و دمکنی میذاریم ❤️یک دقیقه شعله بالا و بعد کم میکنیم ❤️بعد از حدود 40دقیقه امادست اگه آماده نبود بیشتر زمان میدیم ✔️شیر رو اصلا حذف نکنید ترکیب شیر و سرکه باعث پف و بافت خوب این کیک میشه @shirini71