🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸
#مربا_بهارنارنج
موادلازم📝
گلبرگ بهار نارنج تازه 100 گ
شکر 200 گ
آب 1 لیوان
آبلیموی تازه 1 ق م
طرزتهيه📝
ابتدا آب و شکر را روی حرارت قرار داده تا حل شده و یکی دو جوش بزنه و شربت آماده بشه.
1. بهار نارنج رو تمیز کرده گلبرگ رو جدا میکنیم.
2.به همان مقدار که گلبرگ داریم،باید به همان مقدار هم آهک داشته باشیم. (100 گ گلبرگ 100 گ آهک) آهک رو در 1 لیوان آب حل کرده و میزاریم تا ته نشین بشه. سپس آب روی اون رو برداشته و گلبرگ رو در اون آب قرار میدیم، بعد از 2 ساعت آب اون رو خالی کرده و با آب خنک میشوییم. (این کار برای ترد شدن گلبرگ انجام میشه. البته میتونیم این مرحله رو انجام ندیم و بقیه مراحل دیگر رو ادامه بدیم.)
3. گلبرگ رو همراه مقداری آب خنک در ظرف لعابی ریخته و روی حرارت متوسط قرار میدیم،به محض اینکه شروع کرد به جوشیدن،از روی حرارت برداشته و آب اون رو خالی میکنیم و دوباره با آب خنک میزاریم تا به جوش برسه... این مرحله باید 3 بار تکرار بشه تا تلخی گلبرگ گرفته بشه. موقع تلخی گرفتن،گلبرگ نباید در آب بجوشه و به محض جوش آمدن از روی حرارت برداریم.
4.گلبرگها رو به شربتی که آماده کرده بودیم اضافه میکنیم و نیم ساعت روی شعله ملایم، (بدون درب ظرف) قرار میدیم تا مربا آماده بشه. در 2 دقیقه آخر آبلیمو رو هم اضافه کرده و شعله رو خاموش کنید
@shirini71