پاند کیک پرتقالی
مواد لازم برای۴ نفر
آرد ۲ پیمانه
کره نرم شده(200گرم) ۱ پیمانه
تخم مرغ ۴ عدد
شکر ۱ پیمانه
نمک ۱/۴ قاشق چای خوری
وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری
یک قاشق غذا خوری رنده پوست پرتقال
گردو یا بادام خردشده به مقدار لازم
طرز تهیه
۱- ابتدا فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کرده تا گرم شود،
۲- آرد را الک میکنیم و کنار میذاریم(واجب نیست اما ترجیحا الک بشه بهتره)
۳- کره نرم شده و شکر را با همزن برقی میزنیم تا مخلوط آنها یکدست و لطیف شود،
۴- تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه میکنیم، با اضافه کردن هر تخم مرغ مایه کیک رو حدود ۱ دقیقه هممیزنیم تا باز مخلوط یکنواخت شود،
۵- بعد از هم زدن تخم مرغ چهارم نمک و رنده پوست پرتقال و وانیل را اضافه میکنیم و باز هممیزنیم،
۶- در این مرحله آرد را به آرامی و کم کم اضافه میکنیم، کافیه فقط با همزن دستی و یا قاشق آرد را با مایه مخلوط کنید تا مایه یکدست بشه، اما دقت کنید که بیش از حد هم نزنید
۷- در صورت دلخواه گردو و بادام را اضافه کرده و با لیسک هم میزنیم تا کاملا با مایه کیک مخلوط شوند
۸- قالب لوف را اندکی چرب میکنیم و کاغذ روغنی میذاریم سپس مایه کیک را درون آن ریخته و در فر به مدت۴۵ دقیقه تا ۱ ساعت میپزیم
سایر نکات
من به جای وانیل از رنده پوست ۱عدد لیموترش تازه استفاده کردم شما هم در صورت دلخواه میتونین وانیل رو باهاش عوض کنین؛
استفاده از گردو و بادام کاملا اختیاریه میتونین اضافه نکنین؛
مایه کیک سفته ولی جای نگرانی نیست به این دلیلِ که کیکمون مایعات نداره؛
در مرحله اضافه کردن آرد باید خیلی صبور باشید و با دستتون آرد رو با مایه کیک مخلوط کنین یا اینکه آرد رو کم کم اضافه و با دور کند همزن برقی در حد۱ی۲دور هم بزنین فقط در حدی که گلوله ای از آرد باقی نمونه
@shirini71