آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
پاند کیک پرتقالی مواد لازم برای۴ نفر آرد ۲ پیمانه کره نرم شده(200گرم) ۱ پیمانه تخم مرغ ۴ عدد شکر ۱ پیمانه نمک ۱/۴ قاشق چای خوری وانیل‏ ۱/۴ قاشق چای خوری یک قاشق غذا خوری رنده پوست پرتقال گردو یا بادام خردشده به مقدار لازم طرز تهیه ۱- ابتدا فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم‌ کرده تا گرم شود، ۲- آرد را الک میکنیم و کنار میذاریم(واجب نیست اما ترجیحا الک بشه بهتره) ۳- کره نرم شده و شکر را با همزن برقی میزنیم تا مخلوط آنها یکدست و لطیف شود، ۴- تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه میکنیم، با اضافه کردن هر تخم مرغ مایه کیک رو حدود ‌۱ دقیقه هم‌میزنیم تا باز مخلوط یکنواخت شود، ۵- بعد از هم زدن تخم مرغ چهارم نمک و رنده پوست پرتقال و وانیل را اضافه میکنیم و باز هم‌میزنیم، ۶- در این مرحله آرد را به آرامی و کم کم اضافه میکنیم، کافیه فقط با همزن دستی و یا قاشق آرد را با مایه مخلوط کنید تا مایه یکدست بشه، اما دقت کنید که بیش از حد هم نزنید ۷- در صورت دلخواه گردو و بادام را اضافه کرده و با لیسک هم میزنیم تا کاملا با مایه کیک مخلوط شوند ۸- قالب لوف را اندکی چرب میکنیم و کاغذ روغنی میذاریم سپس مایه کیک را درون آن ریخته و در فر به مدت۴۵ دقیقه تا ۱ ساعت میپزیم سایر نکات من به جای وانیل از رنده پوست ۱عدد لیموترش تازه استفاده کردم شما هم در صورت دلخواه میتونین وانیل رو باهاش عوض کنین؛ استفاده از گردو و بادام کاملا اختیاریه میتونین اضافه نکنین؛ مایه کیک سفته ولی جای نگرانی نیست به این دلیلِ که کیکمون مایعات نداره؛ در مرحله اضافه کردن آرد باید خیلی صبور باشید و با دستتون آرد رو با مایه کیک مخلوط کنین یا اینکه آرد رو کم کم اضافه و با دور کند همزن برقی در حد۱ی۲دور هم بزنین فقط در حدی که گلوله ای از آرد باقی نمونه @shirini71