مواد لازم: 4 عدد بادمجان 4_3 عدد فلفل قرمز (فلفل ترکیه ای) 1 عدد پیاز 1 حبه سیر درشت 4_3 قاشق غذاخوری روغن زیتون 1 قوطی ذرت مقداری جعفری پودر فلفل قرمز پرک شده 1 قاشق غذاخوری سس انار (رب انار) آب نصف لیمو طرز تهیه: بادمجان و فلفل را روی اجاق کبابی کنید و پوستشان را جدا کنید و ریز ریز خرد کنید. پیاز را خلالی خرد کنید ، سیر و جعفری را خرد کنید. مواد خرد شده را همراه بقیه مواد داخل ظرفی بریزید و هم بزنید و داخل ظرف سرو بریزید میتوانید با نعناع تازه سرو کنید. نوش جان @shirini71💛