👩‍🍳مواد لازم 6 لیوان آرد نصف پاکت خمیر مایه خشک (5گرم یا یک قاشق غذاخوری سرصاف) 1قاشق مربا خوری نمک به اندازه نیاز آب برای روی نان جعفری و روغن زیتون ♨️طرز تهیه در یک ظرف آرد و خمیر مایه ونمک را ترکیب کرده و روی آنها یواش یواش (کم کم)آب ولرم (در حدی که دست را نسوزاند) بریزید و ورز دهید تا خمیر نرمی بدست آورید. روی خمیر را بپوشانید و  خمیر را نیم ساعت استراحت دهید .از خمی تکه هایی به بزرگی1 مشت برداشته و چانه کرده (گرد کنید) و روی میز بچینید و 10 دقیقه دیگر صبر کنید.سپس خمیرها را با وردنه به بزرگی ظرف غذاخوری باز کنید و در ظرف تفلون که روی گاز  داغ شده دو طرف آنها را بپزید و سرخ کنید و بعد از پختن روی آنها سس روغن زیتون و جعفری با بمالید.نوش جان🌹 🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜 @shirini71❤️