🍴
آرد ، نمک ، شکر ، خمیر مایه رو مخلوط کنید ، اگر از سلامت خمیر مایه تون مطمئن نیستید ، قبلش با یک ق مرباخوری شکر و نصف لیوان آب عمل بیارید .
آرد رو هم یکبار الک کنید .
مواد آرد رو مخلوط کنید و آب رو کم کم اضافه کنید و ورز بدین تا خمیر لطیف بشه ، پنج دقیقه آخر ۵۰ گرم کره رو کم کم به خمیرتون اضافه کنید و دوباره ورز بدین . با دست حدود یک ربع ورز بدین و با دستگاه ۸ الی ۱۰ دقیقه کافیه ، خوب که خمیر یکدست و لطیف شد روی خمیر رو با سلفون بپوشونید و بزارید ۴۵ دقیقه توی دمای محیط استراحت کنه .
بعد پف خمیر رو بگیرین و گرد کنید و به شکل مستطیل با ضخامت نیم سانتی متر با وردنه باز کنید ، و ۵۰ گرم کره که به دمای محیط رسیده رو روی خمیر بمالید .
سپس با چاقوی تیز یا کاتر پیتزا ، خمیر رو به صورت نوار های ۲ سانتی متری برش بدین .
هر یک از نوارها رو رول کنید ، هم میتونید توی سینی فر با فاصله بچینید و هم توی قالب کاپ کیک کاغذ گذاشته و رول ها رو درون کاغذ بزارید . روی رول ها رو با سلفون بپوشانید و مجددا ۴۵ دقیقه استراحت بدین تا حجمش دو برابر شه .
و بعد درون فر با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه بزارید تا طلایی بشن .
وقتی خنک شدن روی رول ها رو پودر قند بپاشید .
حتما یک ظرف آب گرم کوچک کف فر قرار بدین .
نوش جان 🥰😋